dissabte, 7 d’abril del 2018

LLEGIR!

Salutacions Verticaleros i Verticaleres! 

Aquí us deixo la previsió del temps, segons el Meteo.cat, per demà:



Detalls importants a tenir en compte per demà:

- La pluja no ens ha d'aturar al nostre camí cap al cim del Puig Ramader. 
Tot i així, tingueu en compte que també hem de vetllar per la vostra seguretat. Per tant, l'organització es reserva el dret a la possibilitat de l'anul·lació de la prova si el temps no pinta bé.
Aquest fet, ja s'expressava al reglament que, en fer la inscripció, vau acceptar. 

- És del tot aconsellable portar un impermeable

- No us quedeu a casa per molt mal temps que faci. Encara que anul·lèssim la prova, seguiria havent-hi la samarreta que us hem d'entregar, l'avituallament de la Plaça (no us podeu perdre la coca amb xocolata, les begudes i cervezes) i el sorteig de material.

- Òbviament, demà no tindran lloc els vols biplaça amb parapent, però si que donarem el xec per poder volar al guanyador i guanyadora i a l'afortunat del sorteig.

- Sentint-ho molt, no disposem de vestidors ni servei de dutxes. Tingueu-ho en compte, si us plau.


El més important de tot:

- SI PLOU TAL I COM ESTÀ PREVIST, L'AVITUALLAMENT DE DALT EL PUIG RAMADER QUEDARÀ ANUL·LAT. PER TANT, SIGUEU PRUDENTS I ELS QUE NECESSITEU VEURE MÉS SOVINT, PORTEU-VOS UNA BOTELLETA D'AIGUA (NI QUE SIGUI DE 33CL). 

A DALT AL CIM, TOT I AIXÍ, HI HAURÀ LA META, AMB LA PERSONA RESPONSABLE DE DUR LES CLASSIFICACIONS! TAMBÉ, HI HAURAN PERSONES ENCARREGADES DE VETLLAR PER LA VOSTRA SEGURETAT, DUR A TERME FOTOGRAFIES I PUJAR ALGUNA QUE ALTRA COSA PER BEURE I MENJAR. 

MALGRAT TOT, L'AVITUALLAMENT FORT SERIA AL KM 5, AMB L'ENCREUAMENT DEL CAMÍ A RÚBIES I ABANS DE L'ÚLTIMA PUJADA DE 400M+. ALLÀ PODREU MENJAR I BEURE TANT COM NECESSITEU.

AQUEST AVITUALLAMENT, TAMBÉ EL TROBAREU A LA BAIXADA. ESTIGUEU TRANQUILS. 

SOBRETOT, SIGUEU CONSCIENTS DEL TIPUS DE TERRENY QUE ES TROBA AL MONTSEC, AMB MOLTA ROCA. ANEU AMB PRECAUCIÓ A LA BAIXADA. LLAVORS, JA NO PUNTUA EL TEMPS I EL PRIMER ÉS LA VOSTRA INTEGRITAT. 


Per últim, dir-vos que esperem que, tot i la previsió, puguem gaudir d'aquesta festa. 
Moltes gràcies a tots i totes. Ens veiem demà a la Zegama Vilanovina!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada