diumenge, 9 d’abril del 2017

4 Vertical

Una festa! Una festa i un dia magnífic. Això va ser, la 4a Vertical de les Ànimes, el dissabte 8 d'abril. Vilanova de Meià i la seva vall es van convertir amb un espectacle esportiu fascinant. Tot gràcies a tots vosaltres. A tots i totes els/les que vau assistir amb aquesta petita, però, cada any agafant més força, cursa de muntanya.
Vull agrair, també, a tots els organitzadors que vau col·laborar durant la cursa o dies abans. Sense vosaltres no hagués estat possible dur a terme, sense entrebancs, tot aquest muntatge.
Pels organitzadors principals, que vam ser el Joan Garcia i jo, ha estat una dosi d'energia i satisfacció immenses el poder veure com aquesta edició ha estat un veritable èxit, tot i les complicacions meteorològiques...
Amb la mà al cor, moltes gràcies per fer-nos sentir tant vius. Gràcies a tots i totes els que ens heu fet saber que la cursa us va agradar, que tornareu l'edició vinent o, simplement, que vau passar una estona entretinguda pujant i recorrent espais que, des d'un principi, vam considerar bonics alhora de marcar el recorregut.
De debò, moltíssimes gràcies i, tan de bo, puguem tornar-nos a reunir tots, l'any que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada